Etichete

, , , , ,

25 Noiembrie este Ziua Internationala pentru Eliminarea Violentei Impotriva Femeilor…

pasii

Violenta este prezenta si nu se poate sa fie ignorata. Atat ea ca act, cat si consecintele ei. In momentul cand spui lupta primul gand te duce la violenta, indiferent ce haina imbraca aceasta. Nu am sa aduc in acest articol nici motivele care isca violenta si nici alte sfaturi. Si nu pentru ca nu ar fi de o mare importanta. Insa pasul urmator pentru mine, femeia la 40 de ani, in aceasta lupta este acela de a intra pe acest teritoriu minat cu o alta atitudine.
Pentru ca pana la urma urmei este o invitatie pentru voi de a face cativa pasi intr-o lume in care poti „lovi” violenta cu frumosul, cu actul de creatie, cu educatia si mai ales cu cartea. Sunt arme pe care le consider indestructibile deoarece duc atat la intelegere cat si la combaterea acestui flagel.
In zilele ce vor urma va invit sa pasiti alaturi de noi printre oamenii ce va pot spune de ce frumosul este o arma letala!

Alaturi de Maestrul Grigorie Muntean, de simbolismul si abstractul pus in culori. Cuvinte, intelepciune si mai ales iubire.
Va multumim Maestre si ne inclinam cu respect!